• ++389.2.3215353; ++389.2.3215354
  • contact@gpm.com.mk
  • EN / MK

ГПМ КОНСАЛТИНГ ИНВЕСТИЦИИ

НЕДВИЖНИНИ


Јули 2008 – Канцелариски простор од 90m² и 2 места за паркинг во нова зграда во строгиот центар на Скопје – Адреса: Ул. Вељко Влаховиќ 22A 1/3 – во моментов е издаден


Септември 2009 – Канцелариски простор од 100m² и 2 места за паркинг во нова зграда во строгиот центар на Скопје – Адреса: Ул. Наум Наумовски Борче 43 1/5/12 – во моментов е издаден


ЈУЛИ 2011 – КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ОД 275 M² ВО ЗГРАДА ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР НА СКОПЈЕ – АДРЕСА: УЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ 3 – ВО МОМЕНТОВ СЕ ИЗДАВА

     

ЗАЕДНИЧКИ ВЛОГОВИ

 Од февруари 2009 – ГПМ Консалтинг е соосновач и сосопственик на ИТАЛМАК Конструкции - Градежна компанија

 Од февруари 2010 ГПМ Консалтинг е соосновач и сосопственик на ЕНВИРО Ресурси – Консултантска компанија од областа на животната средина www.enviroresources.com.mk

Од септември 2012, ГПМ Консалтинг е соосновач и косопственик на Интрасофт ГПМ Груп, компанија од областа на ICT услугите