flash

ГПМ КОНСАЛТИНГ ИНВЕСТИЦИИ

НЕДВИЖНИНИ

Јули 2008 – Канцелариски простор од 90m² и 2 места за паркинг во нова зграда во строгиот центар на Скопје – Адреса: Ул. Вељко Влаховиќ 22A 1/3 – во моментов е издаден
Септември 2009 – Канцелариски простор од 100m² и 2 места за паркинг во нова зграда во строгиот центар на Скопје – Адреса: Ул. Наум Наумовски Борче 43 1/5/12 – во моментов е издаден

Јули 2011 – Канцелариски простор од 275 m² во зграда во строгиот центар на Скопје – Адреса: Ул. Партизански Одреди 3 – во моментов се издава

ЗАЕДНИЧКИ ВЛОГОВИ

Од февруари 2009 – ГПМ Консалтинг е соосновач и сосопственик на ИТАЛМАК Конструкции - Градежна компанија

Од февруари 2010 ГПМ Консалтинг е соосновач и сосопственик на ЕНВИРО Ресурси – Консултантска компанија од областа на животната средина www.enviroresources.com.mk

Од септември 2012, ГПМ Консалтинг е соосновач и косопственик на Интрасофт ГПМ Груп, компанија од областа на ICT услугите


  • http://gpm.com.mk/upload/ugg170.asp